restaurant-nijmegen-manna-ontbijt
ontbijt-nijmegen-manna-croissants

Bijzonder ontbijten in Nijmegen

De dag begint met een bijzonder ontbijt in Nijmegen. Snel en zakelijk als het moet, uitgebreid en luxueus als het kan. In het weekend met uw partner of gezin, doordeweeks met een collega of relatie. Van ons hoeft u zich niet te haasten; we serveren elke ochtend een internationaal ontbijt buffet in ons naastgelegen restaurant Juliette.

 

U vindt Juliette aan de Oranjesingel  14-20. Reserveer hier alvast uw tafel en kom genieten van een voortreffelijk ontbijt in het centrum van Nijmegen.

 

Juliette’s ontbijtbuffet

Begin je dag goed met een ontbijt bij Juliette. Elke dag van 08:00 tot 11:00 uur (voor hotelgasten vanaf 07:00 uur) serveert Juliette een fijn ontbijtbuffet: vers, veelzijdig en lekker uitgebreid. De chef bakt, kookt of scramblet live je eitjes. Ideaal voor hotelgasten en stadgenoten. Schuif aan voordat je naar je werk gaat of als start van een lekker dagje Nijmegen. Geniet van een heerlijk ontbijt: in alle rust in je eentje, intiem met z’n tweeën of met vrienden of collega’s. Reserveren is altijd verstandig.

 

Bekijk hier alvast Juliette’s Juliette’s ontbijtkaart.

Lunchlunch-nijmegen-manna
High teahigh-tea-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
Seafoodbar
boek een kamer
  • Reserveer een tafel