AFSCHEID NEMEN BESTAAT NIET


MANNA gaat haar 10e jaar in. En wat doet een stijlvolle Grande Dame in de bloei van haar leven? Die kiest voor een subtiele verjongingskuur. Een kleine cosmetische ingreep om de komende 10 jaar weer trendsetter en gangmaker te kunnen zijn. Tot en met zondag 29 juli serveren we de MANNA-klassiekers in de oude vertrouwde setting.

MANNA herrijst. In drie weken krijgt het restaurant een complete make-over. Vanaf maandag 20 augustus staan wij weer 24/7 voor u klaar.

‘Maar hoe moet het dan met ons in die drie weken?’ Terechte vraag!

Hotel Blue & Juliette’s Cosina staan voor je klaar. Voor lunch, high tea, borrel en diner of late night snack. Een perfecte gelegenheid om Hotel Blue & Juliette beter te leren kennen.

PASEN BIJ MANNA

MANNA serveert een feestelijke paasbrunch. Een tafel vol lekkernijen die voortdurend aangevuld wordt met warme gerechtjes uit de keuken. De visbar is rijkelijk gevuld met oesters en sashimi. Afsluiter is een heerlijke dosis zoet bij koffie of thee. Voor kinderen is er de enige echte Paas knutsel & kleurtafel.

 

13:00-15:30 uur – € 33 p.p. – kids tot 4 jaar gratis – 4 tot 10 jaar € 19

 

Bekijk hier het menu van de paasbrunch

 

ONS ZUSJE JULIETTE

Bij Juliette is het ook volop pasen met Juliette’s sweet easter lunch en de Easter Dance onder de opzwepende leiding van DJ Helene Di Firenzi.

 

Bekijk ons hele paasprogramma hier.

boek een kamer
  • Boek een kamer