MANNA’s Luxe Hotel Arrangementen

Iedereen wil wel eens een keer schaamteloos genieten van een luxe hotelarrangement. Het kan bij MANNA Nijmegen. Al onze arrangementen zijn complete verwenarrangementen. Laat u lekker in de watten leggen: in alle rust genieten van goed eten, een gezellig drankje en daarna overnachten in een luxe suite die van alle gemakken is voorzien.

 

Bekijk hier het aanbod van onze arrangementen in Nijmegen:

 

MANNA Kerstarrangement

Vier de kerst bij MANNA! Geniet van een champagne aperitief in Juliette’s Blue bar voordat u aanschuift voor het 5-gangen kerstdiner inclusief wijnarrangement bij MANNA. Na het kerstdiner brengt u de nacht door in één van onze luxe designsuites en de volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar bij Juliette!
 
Alles weten over onze kerstactiviteiten?Bekijk ze hier!

 

 

MANNA Weekendarrangement

Wilt u iets langer in Nijmegen verblijven dan één nacht? kies dan voor een MANNA Weekendarrangement. We leggen u in de watten met twee overnachtingen in een luxe MANNA-suite, 1x driegangendiner en 2x ontbijt buffet in Juliette’s Cosina. U heeft alle tijd om de stad beter te leren kennen. Er is veel te zien, te doen en te beleven in Nijmegen en wij geven u graag wat tips mee. Bekijk hier ons weekendarrangement.

 

 

SIP-EAT-SLEEP arrangement

Voor een echt verwenweekend kiest u het all in SIP-EAT-SLEEP arrangement, geniet van alles wat MANNA u te bieden heeft. Bekijk hier ons SIP-EAT-SLEEP arrangement.

 

 

MANNA Bruiloftsarrangement

Wat is de dag van je leven zonder de nacht van je leven? MANNA doet een feestelijke strik om de trouwdag. Een prachtige bruidssuite in centrum Nijmegen met alle luxe en comfort, een fles champagne en een fantastisch ontbijt op bed. Bekijk hier ons bruiloftsarrangement.

 

 

Reserveren

MANNA bezorgt u graag een onbezorgd verblijf.  Geef ons uw wensen door en wij doen de rest. Neem voor meer informatie contact met ons op via 024-3650990 of stuur ons een bericht.  U kunt uw kamer of arrangement uiteraard ook direct online reserveren.

Weekendarrangement weekendarrangement-nijmegen-manna-hotel-restaurant
2 overnachtingen in luxe design suite
1 x MANNA driegangendiner
2 x uitgebreid ontbijt aan tafel
Gratis entree Holland Casino
Sip-Eat-Sleep Arrangement arrangement-nijmegen-sip-eat-sleap-manna
Overnachting in luxe design suite
4-gangendiner Restaurant MANNA
Uitgebreid ontbijt in Juliette's Cosina
Ontvangst met bubbles & barfood
Bruidsarrangement bruidssuite-bruiloft-arrangement nijmegen - manna
Overnachting in romantische suite
Culinaire hapjes bij aankomst
Fles MANNA Private Label Bubbles
Uitgebreid ontbijt op bed
Late check-out tot 13:00 uur
boek een kamer
  • Boek een kamer