Events bij MANNA

 

These are the days!

De avonden worden langer, buiten wordt het koud en guur. Binnen stoken we de gezelligheid en de culinaire feestelijkheid alvast een graadje hoger. Op 1 november aanstaande geven MANNA, Blue & Juliette het officiële startschot voor het feestdagenseizoen. Vanaf dat moment zijn MANNA, Blue & Juliette twee maanden lang een baken van licht, sfeer en geborgenheid. Elk bezoek en evenement krijgt extra glans en betekenis in onze stijlvol en uitbundig versierde panden. Nodig vrienden, familie, collega’s en zakelijke relaties uit voor ontbijt, brunch & lunch, high tea, borrel of diner. Wij staan al helemaal in de kerststand.

 

Tree Lighting Ceremony | vrijdag 1 november 2019

Op vrijdag 1 november om 18:00 uur gaan officieel de lichtjes aan voor het feestdagenseizoen. MANNA, Blue & Juliette zijn vanaf dat moment het stralende middelpunt van sfeer, licht en feestelijke gezelligheid. De feestdagen staan weer in het teken van het Ronald McDonald Kinderfonds Nijmegen. Vorig jaar hebben we met z’n allen iets moois teweeg gebracht, dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. We starten op 1 november met een benefietavond met een veiling voor ‘ons’ Ronald McDonaldhuis. Zelf bijdragen is eenvoudig. Bij elke rekening in november en december komt er 1 euro bovenop voor het goede doel. MANNA, Blue & Juliette verdubbelen het eindbedrag! Deze avond is alleen op uitnodiging.

 

Kerst bij MANNA | 25 en 26 december 2019

Het hoogtepunt in een lange periode van hoogtepunten. Eerste en tweede Kerstdag bij MANNA & Juliette zijn zoals de kerstdagen moeten zijn: sfeervol, gedenkwaardig en onvoorstelbaar goed verzorgd. Benieuwd wat er allemaal op de culinaire planning staat? Bekijk snel onze kerstwebsite. 
Na het diner lekker neerploffen in één van onze luxe designsuites? Bekijk snel ons kerstarrangement.
PS: Reserveren is absoluut noodzakelijk. De eerste reserveringen stromen al binnen, dus wacht niet te lang! Reserveren kan alleen telefonisch via 024 365 0990 of per mail via info@manna-nijmegen.nl.

 

MANNA’S MINI KIDS CLUB! | ELKE ZONDAG VANAF 12:30 UUR

Elke zondag is het feest bij MANNA. Niet alleen voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids! Juf Evelyn of clown Fleur staan elke zondag vanaf 12:30 uur klaar om alle kids een onvergetelijke middag te bezorgen. Elke zondag ondernemen ze weer iets anders. Bekijk snel het programma van 2019!

Ontbijt
Lunchlunch-nijmegen-manna
High teahigh-tea-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
Seafoodbar
Barbar-nijmegen-manna
MANNA mini kids clubkindvriendelijk restaurant-manna-nijmegen
 • “Wij hebben echt een fantastische avond gehad bij Manna! Het chefs menu was verrassend en ontzettend lekker en goed afgestemd. Veel beter en aangenamer hebben we niet vaak gegeten.”

  eetnu-logo
 • “De bruisende, hippe sfeer in combinatie met de super goede en spontane service zorgde voor een geslaagde avond. Het eten en de bijbehorende wijnen waren top!” 

  diningcity-logo
 • “Een van de beste restaurants van Nijmegen. Top service en leuke kaart. Zowel voor lunch en diner leuke hotspot.”

  google-reviews logo
 • “Echt een top avond! Goede entree door het attente personeel, fantastische setting en het verrassingsmenu van de chef was echt de moeite waard.”

  tripadvisor-logo
 • “Professionele service en prachtige ambiance. Hier komen zeker weer terug.”

  iens-logo
 • “Heerlijke dim-sum gegeten in een zeer sfeervolle omgeving, waarbij de vriendelijke bediening ook aan de kinderen denkt!”

  facebook-logo
 • boek een kamer
 • Boek een kamer