schilderij manna nijmegen

Events bij MANNA

 

These are the days!

De avonden worden langer, buiten wordt het koud en guur. Binnen stoken we de gezelligheid en de culinaire feestelijkheid alvast een graadje hoger. Op 1 november gaven MANNA, Blue & Juliette het officiële startschot voor het feestdagenseizoen. Vanaf dat moment zijn MANNA, Blue & Juliette twee maanden lang een baken van licht, sfeer en geborgenheid. Elk bezoek en evenement krijgt extra glans en betekenis in onze stijlvol en uitbundig versierde panden. Nodig vrienden, familie, collega’s en zakelijke relaties uit voor ontbijt, brunch & lunch, high tea, borrel of diner. Wij staan al helemaal in de kerststand.

Sinterklaaslunch | zondag 1 december

De kids lekker aan de knutsel terwijl u geniet van een uitgebreide lunch… als dat geen zondag is! Ook aankomende zondag staat juf Evelyn weer klaar.
Sinterklaas heeft een grabbelton bij ons achtergelaten, elk kindje mag een keertje grabbelen!

Kerst bij MANNA | 25 en 26 december 2019

Het hoogtepunt in een lange periode van hoogtepunten. Eerste en tweede Kerstdag bij MANNA & Juliette zijn zoals de kerstdagen moeten zijn: sfeervol, gedenkwaardig en onvoorstelbaar goed verzorgd. Benieuwd wat er allemaal op de culinaire planning staat? Bekijk snel onze kerstwebsite. 
Na het diner lekker neerploffen in één van onze luxe designsuites? Bekijk snel ons kerstarrangement.
PS: Reserveren is absoluut noodzakelijk. De eerste reserveringen stromen al binnen, dus wacht niet te lang! Reserveren kan alleen telefonisch via 024 365 0990 of per mail via info@manna-nijmegen.nl.

MANNA’S Mini Kids Club! | Elke zondag vanaf 12:30 uur

Elke zondag is het feest bij MANNA. Niet alleen voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids! Juf Evelyn of clown Fleur staan elke zondag vanaf 12:30 uur klaar om alle kids een onvergetelijke middag te bezorgen. Elke zondag ondernemen ze weer iets anders. Bekijk snel het programma van 2019!

Lunchlunch-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
Seafood bargerecht fishbar visrestaurant nijmegen
MANNA mini kids clubkindvriendelijk restaurant-manna-nijmegen
 • “De bruisende, hippe sfeer in combinatie met de super goede en spontane service zorgde voor een geslaagde avond. Het eten en de bijbehorende wijnen waren top!” 

  diningcity-logo
 • “Professionele service en prachtige ambiance. Hier komen zeker weer terug.”

  iens-logo
 • “Echt een top avond! Goede entree door het attente personeel, fantastische setting en het verrassingsmenu van de chef was echt de moeite waard.”

  tripadvisor-logo
 • “Wij hebben echt een fantastische avond gehad bij Manna! Het chefs menu was verrassend en ontzettend lekker en goed afgestemd. Veel beter en aangenamer hebben we niet vaak gegeten.”

  eetnu-logo
 • “Naast zeer smakelijk waren het ook de service, gastvrijheid en doortastendheid van de medewerkers die onze avond onvergetelijk maakten. Ik kan niet bedenken hoe Manna dit beter had kunnen doen. Dank daarvoor!”

  tripadvisor-logo
 • “Heerlijke dim-sum gegeten in een zeer sfeervolle omgeving, waarbij de vriendelijke bediening ook aan de kinderen denkt!”

  facebook-logo
 • boek een kamer
 • Boek een kamer