AFSCHEID NEMEN BESTAAT NIET


MANNA gaat haar 10e jaar in. En wat doet een stijlvolle Grande Dame in de bloei van haar leven? Die kiest voor een subtiele verjongingskuur. Een kleine cosmetische ingreep om de komende 10 jaar weer trendsetter en gangmaker te kunnen zijn. Tot en met zondag 29 juli serveren we de MANNA-klassiekers in de oude vertrouwde setting.

MANNA herrijst. In drie weken krijgt het restaurant een complete make-over. Vanaf maandag 20 augustus staan wij weer 24/7 voor u klaar.

‘Maar hoe moet het dan met ons in die drie weken?’ Terechte vraag!

Hotel Blue & Juliette’s Cosina staan voor je klaar. Voor lunch, high tea, borrel en diner of late night snack. Een perfecte gelegenheid om Hotel Blue & Juliette beter te leren kennen.

Facturatie

Hartelijk dank voor uw reservering bij MANNA. U wenst de factuur van het verblijf in MANNA digitaal toegestuurd te krijgen. We verzoeken u daarom vriendelijk onderstaande gegevens in te vullen. Indien uw aanvraag is goedgekeurd zult u hier per email een bevestiging van ontvangen. Wij adviseren u om deze bevestiging mee te nemen tijdens uw verblijf.

 

Alle velden met een * zijn verplicht

Betaalcondities

Mochten wij bovenstaande informatie incompleet retour ontvangen dan kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
MANNA handteerd een betalingstermijn van 14 dagen, na factuurdatum.
Indien u niet aan deze verplichting voldoet zullen wij € 9,50 administratie kosten in rekening brengen bij een eerste aanmaning.

u gaat akkoord met bovenstaande betaalcondities*

u wenst op de hoogte gebracht te worden van al onze activiteiten middels een maandelijkse nieuwsbrief

Mocht u vragen of wensen hebben dan kunt u zich in contact stellen met onze financiele afdeling bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

boek een kamer
  • Boek een kamer