High wine

High time for high wine! Heerlijke wijnen met heerlijke hapjes – een ideale middag of avond met al je besties!

 

Brasserie MANNA’s High Wine

High time for high wine! Heerlijke wijnen met heerlijke hapjes – een ideale middag of avond met al je besties! Brasserie MANNA is de stijlvolste en gezelligste plek om volop te genieten van een uitgebreide High Wine. Vier bijzondere wijnen, met steeds de lekkerste bijpassende hapjes uit onze pincho en tapasbar.

 

Sit back and enjoy!

Verzamel iedereen aan de bar, strijk neer in de brasserie of geniet nog van het zonnetje op het terras. Van woensdag tot en met zondag van 15.00 tot 19.00 uur, € 27,50 p.p. Laat je verrassen en kom maximaal genieten bij Brasserie MANNA.

High Tea

Juliette maakt plaats voor Brasserie MANNA

Brasserie MANNA is de opvolger van Juliette. Zij maakt met liefde plaats voor dit laagdrempelige restaurant in de beste brasserietraditie. Dat betekent een herkenbare kaart met brasserieklassiekers, ambachtelijk bereid en verrassend geserveerd.


Gebleven zijn uiteraard wel de welbekende high tea, diet tea en high wine. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Ook de Blue Bar blijft op zijn plek. Niet alleen hotelbar voor hotelgasten, maar ook de ontmoetingsplek voor stadgenoten en zakelijke gasten.

Sluit melding
boek een kamer
  • Boek een kamer