Brasserie MANNA

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie. Vijf dagen in de week ben je welkom voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de haard, of toch op het terras. Waar heb je zin in? Koffie met iets lekkers, een snelle of een zakelijke lunch? Is het tijd voor een borrel aan de bar, wil je al aan tafel? De Brasserie ligt aan je voeten. Voel je thuis, voel je welkom.

Eten bij de Brasserie

Je kunt echt lekker lunchen en uit eten bij Brasserie MANNA. Relaxt met je gezin, vrienden, familie of gewoon met elkaar. Op de kaart vind je de lievelingen uit de klassieke brasseriekeuken. Expect the expected! Geen verrassingen daar, al was je misschien vergeten hoe goed deze gerechten zijn. Je proeft en ziet het vakmanschap, het oog voor detail en de liefde voor lokale producten. De herontdekking van het pure culinaire vak; dat is Brasserie MANNA.

 

High Tea

De Brasserie serveert een serieuze high tea. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Het is mooi, het is veel, het is bijzonder en lekker! En volop keuze: cream tea, high tea en – allergie, dieet, intolerantie, geen zin in? – onze Diet tea is de oplossing. High tea op z’n tolerantst.

 

Openingstijden Brasserie MANNA

Brasserie MANNA is vijf dagen per week geopend, van woensdag tot en met zondag.

Ontbijt*: 07:00 – 12:00 uur
Lunch – high tea/wine: 12:00 – 17:00 uur
Diner: 17:00 – 22:00 uur
Bar: 15:00 – 24:00 uur
(vrij/zat: 01:00 uur; zondag: 23:00 uur)

*ook op maandag en dinsdag
 

Private dining

 • Private dining room Winelocker
  Geniet van uw diner en gezelschap met een prachtig uitzicht op onze wijnklimaat kamer tot maximaal 12 personen.

 

 • Private dining room Singel
  Deze private room heeft een extra serre en grenst aan de Oranjesingel, u kunt hier dineren tot maximaal 12 personen.

 

De private dining rooms zijn overdag tevens te reserveren als conference rooms.
 

Take Away & Delivery

Wil je thuis genieten van onze high tea, gerechten en specials? Bestel dan via onze take away & delivery:
 
 

High wine
High Tea
 • “Heerlijke dim-sum gegeten in een zeer sfeervolle omgeving, waarbij de vriendelijke bediening ook aan de kinderen denkt!”

  facebook-logo
 • “Echt een top avond! Goede entree door het attente personeel, fantastische setting en het verrassingsmenu van de chef was echt de moeite waard.”

  tripadvisor-logo
 • “Professionele service en prachtige ambiance. Hier komen zeker weer terug.”

  iens-logo
 • “Wij hebben echt een fantastische avond gehad bij Manna! Het chefs menu was verrassend en ontzettend lekker en goed afgestemd. Veel beter en aangenamer hebben we niet vaak gegeten.”

  eetnu-logo
 • “Een van de beste restaurants van Nijmegen. Top service en leuke kaart. Zowel voor lunch en diner leuke hotspot.”

  google-reviews logo
 • “De bruisende, hippe sfeer in combinatie met de super goede en spontane service zorgde voor een geslaagde avond. Het eten en de bijbehorende wijnen waren top!” 

  diningcity-logo
 • Juliette maakt plaats voor Brasserie MANNA

  Brasserie MANNA is de opvolger van Juliette. Zij maakt met liefde plaats voor dit laagdrempelige restaurant in de beste brasserietraditie. Dat betekent een herkenbare kaart met brasserieklassiekers, ambachtelijk bereid en verrassend geserveerd.


  Gebleven zijn uiteraard wel de welbekende high tea, diet tea en high wine. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Ook de Blue Bar blijft op zijn plek. Niet alleen hotelbar voor hotelgasten, maar ook de ontmoetingsplek voor stadgenoten en zakelijke gasten.

  Sluit melding
  boek een kamer
 • Boek een kamer