blue-by-manna-1
blue-by-manna-2
blue-by-manna-4
blue-by-manna-3

Blue Nijmegen

Wist u dat MANNA een zusje heeft? Op 30 meter afstand van MANNA Nijmegen, aan dezelfde Oranjesingel in het centrum van Nijmegen vindt u Hotel Blue. Blue, inspired by MANNA, is een belevenis – een logisch en aangenaam geheel van hotel, lounge, koffiebar, restaurant, terras, bar en boardrooms .

 

30 kamers en longstay appartement

Blue heeft 30 comfortabele, compacte hotelkamers en een longstay appartement.  Alle kamers zijn slim ingericht naar eigen ontwerp. Percale bedlinnen, speciaal voor Blue geweven in Portugal, Blue basins by Lammert Moerman van Jee-O, unieke Blue matrasses. Een mooie match van kwaliteit en creativiteit.

 

Juliette

De begane grond is het domein van Juliette: lounge, restaurant en bar als een gastvrije, ruime huiskamer. Van ’s ochtends tot na middernacht is dit de plek voor hotelgasten, Nijmegenaren en zakelijke ontmoetingen. Voor een koffie met iets lekkers, een prettig ongedwongen lunch of een borrel met vrienden of collega’s. De keuken van restaurant Juliette’s Cosina is open van 12:00 tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur. Op zondag is de keuken tot 17:00 uur geopend. De kaart is Mediterraan en niet te ingewikkeld. Zoek een plek aan de lange familietafel of dicht bij het vuur, aan het kookeiland bij de chef en geniet.

 

We zien u graag bij Blue Nijmegen!

Diner restaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Contact hotel-restaurant-manna-nijmegen-contact
Arrangementen arrangement-nijmegen-sip-eat-sleap-manna
boek een kamer
  • Boek een kamer