restaurant-nijmegen-manna-ontbijt
restaurant-nijmegen-manna-culinair
restaurant-nijmegen-manna-hightea
uit eten-restaurant-nijmegen-manna
visrestaurant-nijmegen-manna-visbar

Global Food & Fish Restaurant NIJMEGEN – MANNA

 

MANNA heeft een bijzonder global food & fish restaurant. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is onze keuken in vol bedrijf. Culinair vakmanschap en creativiteit zijn de rode draad van alle gerechten en gerechtjes. Altijd al willen weten wat het beste restaurant in Nijmegen is? Look no further: MANNA!

 

Dagelijks verse vis, kreeft en schelpdieren

 

Op elk moment van de dag bent u meer dan welkom. Voor het ontbijt – vers, uitgebreid en luxueus. Een heerlijke lunch, een bijzondere high tea, een borrel met mooie wijnen, sappen en bieren en lekkere hapjes als maar kan. Of lekker lang tafelen met vrienden, familie of zakelijke relaties. Neem ook even de tijd voor de Seafood Bar & Bassins aan de rand van de open keuken. Hier liggen de dagelijks vers aangevoerde vis, oesters, kreeften en andere schaal- en schelpdieren voor het uitkiezen.

 

De menukaart is bijzonder en blijft verrassen. Om de acht weken wisselt het menu en maken de fantastische gerechten plaats voor nog fantastischere gerechten. Bekijk hier alvast de menukaart en verheug u op de dingen die komen gaan. En neem vooral de tijd: de keuken is elke dag tot 23:00 uur open.

 

Beleef de gastvrijheid

 

MANNA is een bijzonder restaurant: niet alleen vanwege de kaart en de uitstraling – ooit zo’n mooie combinatie gezien van modern design in een historisch stadspand? – maar ook vanwege de gastvrijheid. Dat is moeilijk te omschrijven, dat moet u gewoon beleven. Al zeggen we er wel bij dat we sinds de opening bijna jaarlijks in de prijzen vallen voor hospitality en gastvrijheid.

 

Boek uw belevenis in ons restaurant in het centrum van Nijmegen. Reserveer nu uw tafel!

Barbar-nijmegen-manna
Ontbijt
Lunchlunch-nijmegen-manna
High teahigh-tea-nijmegen-manna
Dinerrestaurant-nijmegen-manna-kreeft-uit-eten
Private diningprivate-dining-nijmegen-manna
Fishbarvisrestaurant-nijmegen-manna-vis-bar
MANNA mini kids clubkids-club-manna-min-nijmegen
 • “Wij hebben echt een fantastische avond gehad bij Manna! Het chefs menu was verrassend en ontzettend lekker en goed afgestemd. Veel beter en aangenamer hebben we niet vaak gegeten.”

  eetnu-logo
 • “Een van de beste restaurants van Nijmegen. Top service en leuke kaart. Zowel voor lunch en diner leuke hotspot.”

  google-reviews logo
 • “Heerlijke dim-sum gegeten in een zeer sfeervolle omgeving, waarbij de vriendelijke bediening ook aan de kinderen denkt!”

  facebook-logo
 • “De bruisende, hippe sfeer in combinatie met de super goede en spontane service zorgde voor een geslaagde avond. Het eten en de bijbehorende wijnen waren top!” 

  diningcity-logo
 • “Echt een top avond! Goede entree door het attente personeel, fantastische setting en het verrassingsmenu van de chef was echt de moeite waard.”

  tripadvisor-logo
 • “Professionele service en prachtige ambiance. Hier komen zeker weer terug.”

  iens-logo
 • boek een kamer
  Bekijk beschikbaarheid
 • Reserveer een tafel